Indtast minutter

00
00
00

Timer
Minutter
Sekunder

Æggeur – Online Digitalt Gratis

Vi bruger tid på at brokke os over at vi ikke har tid. Det får os til at spilde tid, som vi potentielt kunne have brugt effektivt. Nedenfor kan du læse om hvordan du kan blive hjulpet godt på vej til at blive effektiv med din tid takket været et online æggeur.

Et online æggeur gør madlavningen nemmere

Mange danskere ser madlavning som en pligt, men madlavning kan også være sjov og afslappende. Det handler blot om at gøre det nemmere og sjovere at lave mad, og her kommer et æggeur ind i billedet.

Vi har en tendens til at gøre ting mere komplicerede end de er, og et digitalt æggeur kan være en enorm hjælp. Ofte glemmer vi at tjekke klokken, når vi koger fx æg eller pasta. Derfor kræver det en større indsats at vi holder øje med klokken og går efter vores mavefornemmelse og evne til at smage om maden er færdig.

Gør madlavningen meget mere simpel ved at bruge et digitalt æggeur. Du skal kun huske at starte uret, når du hælder pastaen i det kogende vand. Herefter klarer dit æggeur resten af arbejdet.

Æggeur app til tandbørstning

Du kan også bruge en æggeur app til mange forskellige områder i forbindelse med børneopdragelse.

Tag fx tandbørstning. Her er det absolut minimum at såvel børn som voksne børster sine tænder i minimum to minutter for at kunne komme hele vejen rundt i munden. Her kan det hjælpe at gøre tandbørstningen sjov for børnene. Indstil et digitalt æggeur til to minutter, og fortæl dit barn at han eller hun skal børste tænderne indtil uret ringer.

Måske kan æggeur app også hjælpe de voksen. Statistik viser at 58 procent af de unge danskere ikke børster tænder to gange om dagen. Det er især singler, som har tendens til at springe tandbørstningen over.

Derfor kan såvel børn som voksne nyde gavn af at bruge en æggeur app til tandbørstning, og dette understreger blot hvor vigtigt det er at vi lærer at børste tænder ordentligt i en tidlig alder.

Digitalt æggeur til reduceret skærm

Det digitale æggeur kan også hjælpe såvel børn som voksne med at reducere tid bag den elektriske skærm. Det er vigtigt at vi skåner vores øjne og syn ved at reducere tiden bag LED fjernsyn, tablets, computere, smartphones osv.

Som voksne kan vi have en tendens til at falde i med begge ben og hurtigt bruge flere timer på at scrolle på Facebook, Instagram, TikTok og andre sociale medier. Derfor kan det være en god ide at sætte et digitalt æggeur til at fortælle os hvornår vi skal stoppe.

Æggeuret kan måske også hjælpe forældre med børneopdragelse. Der er flere og flere forældre, som vælger at bruge det digitale æggeur til at give børnene et bestemt antal minutter inden de skal slukke for den elektriske skærm. Børn kan måske bedre tage imod den form for instrukser, da det ender med at være æggeuret, der siger stop for aktiviteten. På den måde er det ikke en “irriterende” mor eller far, som slukker for fjernsynet for børnene.

Lær en ny egenskab takket været æggeuret

Har du altid drømt om at bruge mere tid på at læse? Vil du gerne i gang med at skrive blogindlæg til din egen hjemmeside? Vil du utroligt gerne bruge tid på at strikke? Vi går alle sammen rundt med mindre eller større drømme om at bruge mere tid på kreative aktiviteter.

Ofte bliver vi distraherede af Netflix, Facebook, Instagram, eller andre “tidsrøvere” og det fører til at vi kommer ind i en negativ cyklus. Vi bliver frustrerede med os selv over at vi har “spildt tid” og at vi ikke opfylder med os drømme, men vi bruger mere tid på at tænke på de ting, som vi ikke får gjort, fremfor at komme i gang.

Hvis du kender alt for godt til det scenarie, kan det følgende måske hjælpe. Det er ofte nemmere at komme i gang med en aktivitet, når vi sætter mål, som hverken er for små eller for store.

Hvis du fx gerne vil bruge tid på at læse mere, kan det være at du siger til dig selv at du ønsker at læse 12 bøger på 12 måneder. Men hvis du overhovedet ikke læser på nuværende tidspunkt, kan det virke uoverskueligt at gå fra nul til 12, selv når der er tale om et år.

Men hvis du sætter et mere overskueligt mål som fx at læse ti sider om dagen, kan du faktisk potentielt ende op med at læse 14-15 bøger på et år, alt efter hvor lange de er. Typisk tager det ti minutter at læse ti sider, og derfor kan du bruge et æggeur enten i form af et online æggeur eller en æggeur app, til at give dig selv ti minutter til at komme i gang med læsningen.

Husk at gemme alle distraktioner væk, og fokusér på den opgave, som ligger foran dig.