Posted by on 28/12/2020

Nedtælling til sejlsæsonen er starten

Nu varer det ikke længe, før vi atter kan få sat båden i vandet og komme ud på nye eventyr. Om et par måneder starter den nye sejlsæson og derfor kan det være en god idé, at begynde klargøring af båden og dens inventar, så er du nemlig på forkant. Læs med her og få inspiration til sæsonstart.

Du er måske allerede så småt begyndt at glæde dig til sejlsæsonen starter. Der varer heller ikke mere end et par måneder, så kan vi atter få båden i vandet og komme ud på de storslåede sejlture med solen i øjnene og vinden i nakken. Der er nemlig ikke noget bedre end at sejle afsted på skønne og nye eventyr sammen med familien. Bade fra båden, spise friskfanget fisk i havn, nye vinden, bølgernes vuggen og solen, der bare brager ned fra en skyfri himmel.

Forbered dig allerede nu til sæsonstart

Du kan med fordel allerede nu begynde at forberede dig. Måske du allerede har ønsket dig marineudstyr i julegave – eller måske går du venter på et eventuelt januarudsalg? Uanset så kan det være en god ide at få lavet en liste over, hvad du mangler og hvad der skal laves inden sæsonen starter igen.

Lav en liste over udstyr du mangler

Hvis du ikke har overblik over, hvad du mangler at få indkøbt eller få forbedret til sæsonstart, så kan det være en overskuelig måde at lave en liste. Det lyder ret simpelt, men der er intet, der giver overblik, som at få skrevet tingene ned og få styr på, hvad der er sat i gang og vad der mangler at blive sat i gang. Du kan have både en forbedringsliste med ting, som skal holdes vedlige, smøres eller udskiftes – og en liste over nye indkøb eller ønsker.

Det kan være at du mangler:

  • Nyt sejlertøj
  • Redningsveste
  • Bøger om sejllads
  • Nyt udstyr så som thermokrus etc.
  • Ankerline

Efter mange timers sejllads er det helt naturligt at ting og udstyr bliver slidte. Så det er bedre at få styr på det nedslidte marineudstyr inden sæsonen går i gang.

Find inspiration online

Du kan finde masser af inspiration og gode tilbud på DKmarine, som er den førende webshop indenfor marineudstyr. Butikken findes kun online og det betyder, at priserne kan holdes nede, mens servicen stadig er i top.

Bag webshoppen står to passionerede lystsejlere, så der burde være rig mulighed for at finde lige præcis de ting, som du mangler. Webshoppen har selvfølgelig altid åben og du kan altid spørge om hjælp i deres online chat.

Til sidst er det kun at sige: Glæd dig til den nye sæson, som helt sikkert vil byde på masser af spændende oplevelser i det fri.

Posted in: Uncategorized